Dit is een absolute aanrader. Een onwijs lekkere combinatie van pasta met stukjes kip en romige spinazie.
Bereidingstijd: 30 minuten
Wat heb je nodig?
Een koekenpan en een kookpan…
Ingrediënten voor 2 personen | Toppings |
---|---|
150 gram pasta (naar keuze) | zout en peper |
150 gr kruiden roomkaas | |
300 gram spinazie | |
1 ui | |
200 gram kipfilet | |
2 eetlepels pijnboompitten | |
1 teen knoflook | |
1 tl olijfolie |
Zo bereid je het!
Stap 1: Kook de pasta gaar en snijd de kip in stukjes. Kruid ze daarna met peper en zout;
Stap 2: Verhit een tl. olijfolie in een koekenpak en bak je kip tot dat deze goed gaar is. Snipper daarna de uit en fruit deze samen met de teen knoflook in de pan. Voeg dan de spinazie toe en laat deze slinken;
Stap 3: Snipper nu een teentje knoflook fijn en voeg dan de zwarte bonen, de oregano, peper en zout toe en laat het fijnmalen. Voeg de sojastukjes, champignons en de broodkruimels toe en mix kort in een keukenmachine tot dat alles goed gemengd is maar het nog wel wat stukjes bevat;
Stap 4: Roer vervolgens de kruiden roomkaas er door. Voeg de stukjes kip toe en schep door de spinazie saus;
Stap 5: Schep als laatste de paste door het geheel heen. Strooi daarna de geroosterde pijnboompitten door het eten en klaar is kees.
ENJOY!