vital by
activity

Profiteer van het grootste vitaliteitsaanbod van Nederland met groepskorting voor jou en al je collega’s.

VITALITEITSAANBOD

Vitaliteit is een combinatie van een gezond lichaam, een gezonde geest en gezond eten. Vitale mensen voelen zich energieker, blijer en halen meer uit hun dag. Daarom biedt Go-Vital het meest complete vitaliteitsaanbod met groepskorting voor medewerkers. Van personal coaching en voedingsadvies tot sportschool abonnementen.

advies life coaching go vital bedrijfsfitness
advies-life-coaching-go-vital-bedrijfsfitness

Online advies

Via Go-Vital kun je gebruik maken van personal en life coaching, personal fitness trainers, voedings- en detoxadvies van ervaren professionals. Je hoeft er niet eens de deur voor uit want via Go-Vital kun je ze bellen via een live videoverbinding. Dat is sneller, goedkoper en garandeert altijd coaching of advies op maat, want je spreekt elkaar 1 op 1.

Fitness

Wil jij professionele begeleiding van een personal trainer of sport je liever alleen of samen met je collega’s? De bij Go-Vital aangesloten sportscholen geven jou de keuze om te sporten zoals jij wilt. Of je nu liever aan krachttraining doet of aan crossfit, alle faciliteiten zijn aanwezig. Er zijn zelfs sportscholen die complete trainingsschema’s aanbieden en als je ondersteuning nodig hebt kun je altijd een online personal trainer raadplegen via de live videoverbinding.

groepslessen bodycombat go vital bedrijfsfitness
groepslessen bodycombat go vital bedrijfsfitness

Groepslessen

Samen sporten motiveert veel mensen om vitaal te blijven. Of je nu sport met collega’s of vrienden, groepslessen zijn vaak tijdens en na de les gezelliger. Door het enorm grote aanbod van Go-Vital kun je altijd de groepsles kiezen die het beste bij jou past. Ga jij liever Kickboksen of krijg je meer energie van BodyPump, Zumba, Yoga of Spinning? Er is altijd wel een groepsles die bij jouw doelen past.

racketsporten padel go vital- bedrijfsfitness
racketsporten padel go vital- bedrijfsfitness

Racketsporten

Als jij competitief bent ingesteld kun je kiezen voor een van de racketsporten zoals padel, badminton, tennis of squash. Sommige sportscholen organiseren regelmatig laddercompetities en toernooien waardoor je telkens tegen een andere tegenstander speelt. Natuurlijk kun je ook een vriend of collega uitnodigen en als deze geen eigen racket heeft kun je bij de meeste sportscholen tegen een kleine vergoeding een racket en ballen huren.

wellness massage go vital bedrijfsfitness
wellness massage go vital bedrijfsfitness

Wellness

Als je sport is naast inspanning ook je rust heel belangrijk. Je lichaam moet herstellen van de inspanning en daarom zijn veel sportscholen voorzien van een massagesalon en een sauna met of zonder stoombad. Sommige hebben zelfs een zonnebank om je niet alleen goed te voelen, maar er ook iets bruiner uit te zien.

Zwembad

Als je zwemt gebruik je bijna al je spieren zonder deze te overbelasten. Veel mensen trekken voor of na hun fitness of krachttraining ook nog even een paar baantjes. De sportscholen die abonnementen aanbieden met toegang tot hun zwembad geven meestal ook aquarobics en aquafit, maar bijvoorbeeld ook babyzwemmen of zwemles voor kinderen.

Overig aanbod

Veel sportinstructeurs en personal trainers zijn expert op het gebied van spieren en gewrichten. Vanuit die passie studeren ze soms door om fysiotherapeut te worden. Daarom bieden sommige sportscholen fysiotherapie aan. Zo kun je onder professionele begeleiding herstellen van een blessure of aandoening waarbij je gebruik kunt maken van alle faciliteiten van de sportschool.


Overige faciliteiten

Elke sportschool is anders, maar ze hebben vaak veel aanvullende faciliteiten zoals kinderopvang of horecafaciliteiten. Sommige sportscholen hebben ook een sportwinkel waar je niet alleen kleding en sportattributen kunt kopen, maar bijvoorbeeld ook aanvullende voedingssupplementen.

Kies voor een abonnement via Go-Vital en geniet van het meest complete aanbod aan faciliteiten en ondersteuning.