Gebruiksvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van de website(s) en app(s) van BedrijfsfitnessOnline en het Go-Vital platform. BedrijfsFitnessOnline en Go-Vital zijn onderdeel van Health & Leisure Platforms B.V. (hierna: “BFO“, “Go-Vital”, “we”, “wij” of “ons”). Onze contactgegevens vind je hier.

Wij besteden grote zorg aan de samenstelling van onze websites, apps en ons platform. Toch kunnen er typefouten, onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. Alle prijzen waarnaar wordt verwezen op de website, app en/of het platform zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen. Bij twijfel over de juistheid van de informatie raden wij je aan contact op te nemen met ons. BFO is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit de informatie op onze websites, apps en ons platform of het gebruik daarvan.

De website(s), app(s) en het platform kunnen verwijzingen bevatten naar websites van derden. BFO is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van deze websites.

Wij kunnen de inhoud van de website(s), apps(s) en het platform op elk moment aanpassen.

De content, lay-out, afbeeldingen, films, foto’s en andere elementen op de website(s), app(s) en het platform zijn auteursrechtelijk beschermd. De namen, logo’s en andere tekens op de website(s), apps en het platform zijn beschermde merken. Wij (of onze licentiegevers) zijn daarop rechthebbende. Zonder onze toestemming is het niet toegestaan delen van de website(s), app(s) en het platform te kopiëren (tenzij voor eigen gebruik) of onze merken te gebruiken.

Als je content of posts plaatst op onze website(s), app(s) of ons platform, of ons noemt op jouw social media, vragen wij je om de inhoud daarvan netjes te houden: racistische, discriminerende, seksistische, beledigende of inbreukmakende inhoud is verboden.

Vragen of tips

Mocht je vragen hebben over onze website(s), app(s) of ons platform, dan kun je hier contact met ons opnemen. Ook feedback is welkom.

Laatst bijgewerkt op 18 januari 2022.