vital by fitness

De partner in vitaliteit
voor werkend Nederland

voel je fit, fitter, fitst

In ons drukke bestaan willen we fit en vitaal blijven. Daarom is het belangrijk om gezond te eten en regelmatig te sporten. Go-Vital helpt je hierbij en gaat zelfs nog een stapje verder. Wij geloven namelijk in de drie-eenheid van lichaam, geest en voeding.

Daarom bieden wij naast bedrijfsfitness abonnementen ook advies op afstand van ervaren personal trainers, voedingsadviseurs en behoort ook life coaching tot de mogelijkheden. Op deze manier bieden wij een compleet vitaliteitsaanbod waarmee jij of je medewerkers alles uit het leven kunnen halen en optimaal kunnen presteren.

Het meest complete vitaliteitsaanbod voor jezelf of jouw medewerkers vind je bij Go-Vital.

Wil je weten wat je voordeel kan zijn met bedrijfsfitness?

Fit & vitaal worden door te sporten via je werk is ook nog eens erg slim. Als medewerker kun je namelijk je sportabonnement verrekenen met je brutoloon of betaald je werkgever mee via de werkgeversbijdrage. 
Je bespaart hiermee al snel bijna 37% – 49% ten opzichte van een regulier abonnement, hoeveel je exact bespaart hangt af van de regeling met je werkgever.
Om je een idee te geven van wat jouw besparing mogelijk kan zijn, hebben we hieronder een rekenmodule voor je om je op weg te helpen.

bereken je go-vital bedrijfsfitness voordeel

Bedrijfsfitness abonnement (prijs per maand)
Bijdrage werkgever
Je ontvangt belastingvoordeel over een bedrag van
#price#
Selecteer je belastbare schijf

Jouw netto prijs #price# per maand

Jouw voordeel per jaar is #price#, je pakt dus #percentage# korting!

Bij Go-Vital ontvang je hiernaast ook nog eens extra korting op ons gehele vitaliteitsaanbod.

go play

altijd vitaal – met voordeel voor ondernemingen

Wij houden werkend Nederland vitaal. Daarom bieden wij een aantrekkelijk vitaliteitsaanbod van fitnessabonnementen, online personal trainers, voedingsdeskundigen, en life coaches voor medewerkers. De bij ons aangesloten sportscholen, trainers, deskundigen en coaches zitten door het hele land, dus je kunt zelf kiezen waar, hoe en wanneer jij aan jouw vitaliteit wilt werken.

937+
partner locaties

Er is altijd wel een fitness locatie om weer fit en vitaal te worden

vital by
teamplay

meer dan alleen bedrijfsfitness voor jou

Go-Vital is een jonge, dynamische organisatie. Sinds 2009 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van bedrijfsfitness faciliteiten.

We merkten dat het aanbieden van alleen bedrijfsfitness abonnementen niet meer voldeed aan de behoefte van onze klanten en partners. Er is namelijk zoveel meer dan een sportschool abonnement om fit en vitaal te blijven.

Daarom bieden we met ons nieuwe platform www.Go-Vital.nl nu ook voordeel voor medewerkers op online advies en coaching. Maar we kunnen ook groepskorting op bijvoorbeeld hardloopwedstrijden of andere groepsactiviteiten inregelen. We ondersteunen in alles wat jouw medewerkers fit en vitaal kan houden. Informeer naar de mogelijkheden of maak nu een account aan.

go-vital

Wij bieden een landelijk dekkend aanbod met voordelen voor bedrijven bij sportscholen, online personal trainers, voedingsdeskundigen, life coaches en meer. Meld je nu aan:

de drie-eenheid: lichaam, geest en voeding

Als het gaat om vitaliteit dan geloven wij dat de drie-eenheid van lichaam, geest en voeding in balans moet zijn. Een vitaal lichaam door sport, een vitale geest door life coaching en de juiste voeding voor voldoende vitamines en mineralen maken dat jij je de hele dag fysiek en mentaal energiek en vitaal voelt.

Voordeel voor iedereen bij go-vital

Is jouw onderneming nog niet aangesloten bij Go-Vital? Elke onderneming kan profiteren van ons vitaliteitsaanbod. Wij zijn er voor heel werkend Nederland dus ook voor de zelfstandige ondernemer. Werk jij bij een onderneming die nog niet is aangesloten? Informeer dan je directie of een HR medewerker over de mogelijkheden en (fiscale) voordelen van Go-Vital voor bedrijfsfitness.