vitaliteit voor bedrijven

draag bij aan de vitaliteit van je medewerkers

Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal dus daar wil je goed voor zorgen. Om ze gezond en vitaal te houden bieden wij groepskorting op bedrijfsfitness, online voedingsadvies en life coaching. De ideale combinatie van een gezond lichaam, een gezonde geest en gezonde voeding. Daarnaast profiteer je ook nog eens van fiscale voordelen.

vital for companies

fitte medewerkers

Hoe fitter je medewerker, hoe minder stress ze ervaren en hoe creatiever én productiever ze zijn. Daarom biedt Go-Vital een bedrijfsfitnessregeling voor bedrijven die ook willen dat hun medewerkers vitaal blijven dankzij een fit lichaam, een heldere geest en gezonde voeding. Je kunt bij ons zelf besluiten of je alles betaalt, een gedeelte betaalt of de medewerker zelf laat betalen. Welke vorm je ook kiest, als onderneming profiteert de medewerker te allen tijde van de bedrijfsfitnessregeling via Go-Vitale.

fiscale voordelen van vitaliteit voor medewerkers

De overheid heeft verschillende regelingen om het aanbieden van vitaliteit aan medewerkers te stimuleren. Welke regelingen voor jouw specifieke onderneming opgaan kun je het beste aan je eigen fiscalist of accountant vragen.

ziekteverzuim preventie

Gemiddeld heeft een onderneming te maken met 4,8% ziekteverzuim https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashboard-arbeidsmarkt/werkenden/ziekteverzuim (bron; CBS). Het ziekteverzuim onder werknemers van bedrijven en overheid is in het eerste kwartaal van 2022 gestegen tot 6,3 procent, het hoogste percentage dat het CBS ooit heeft gemeten. ArboNed en MKB Nederland hebben berekend dat een (ziekte) verzuimdag gemiddeld €250,- per medewerker kost. Het aanbieden van groepskorting op bedrijfsfitness, voedingsadvies en/of life coaching kan preventief werken waardoor dit percentage verlaagd kan worden. De groepskorting is een extra stimulans voor medewerkers om weer vitaal te worden of te blijven.

betalingsmogelijkheden

Als onderneming kun je besluiten om alle kosten te vergoeden, een deel van de maandelijkse kosten te betalen of de medewerker zelf te laten betalen. Ook kun je besluiten om alleen de kosten van specifieke activiteiten voor je rekening te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld de helft van een bedrijfsfitness abonnement betalen en een vast bedrag per medewerker voor life coaching opgeven.

ondersteuning door life coaches en voedingsadviseurs

Van alle langdurige ziekteverzuim gevallen ontstaat 34% door mentale en/of psychische klachten. Hierbij gaat het om ziekteverzuim welke langer duurt dan 6 weken. Een burnout of depressie kan maanden duren en brengt niet alleen onderbezetting, maar ook hoge kosten met zich mee. Dankzij de groepskorting op online life coaches kun je nu preventief maatregelen nemen.

verrekening via het loon

Dankzij ons Go-Vital dashboard heb je direct inzicht in de vooruitbetaalde kosten per medewerker. Hierdoor kun je eenvoudig de gemaakte kosten via de loonadministratie verrekenen. (let op: dit is alleen het geval indien je als onderneming (een deel van) de kosten voor de medewerker betaalt.

inzicht in de vitaliteit en kosten per medewerker

Go-Vital biedt inzicht in de algehele vitaliteit van de onderneming. Dankzij ons overzichtelijke dashboard heeft de onderneming een totaaloverzicht van de afgesloten abonnementen en optioneel een inzicht in de gemaakte kosten per medewerker. (let op: inzicht per medewerker is alleen mogelijk indien je als werkgever besluit om (een deel van) de kosten te betalen.

1912+
ondernemingen

Vele ondernemingen gingen je al voor door de samenwerking met Go-Vital.

centrale administratieve afhandeling

Omdat Go-Vital een landelijke dekking heeft kun je ongeacht de afname van diensten toch de administratie centraal afhandelen. Je sluit slechts 1 contract af en wij doen de rest. Je bent zelf volledig in controle welke medewerkers ergens recht op hebben en bij uitdiensttreding handelen wij de administratie af.

overzichtelijke rapportages

Voor welke betalingsmogelijkheid en vitaliteitsaanbod je ook kiest, wij brengen alles overzichtelijk in kaart dankzij ons Go-Vital dashboard.

online personal training, voedingsadvies en life coaching voor medewerkers

Als enige in Nederland bieden wij een totaaloplossing voor online personal training, voedingsadvies en life coaching. Dit is hoe het werkt:


Medewerker coaching is geen investering, maar een besparing

Wist je dat bewezen is dat als jij je medewerkers budget geeft om te groeien dat dit enorme kostenbesparingen teweeg kan brengen?

de voordelen van coaching:

  • minder ziekteverzuim
  • meer productiviteit
  • betere samenwerking
  • meer creativiteit

Daarom hebben wij een platform ontwikkeld waarmee jouw medewerkers gecoacht kunnen worden zonder dat jij dit hoeft te coördineren. Volledig automatisch en met uitgebreide rapportages kiezen de medewerkers hun eigen coaches die door jou zijn geselecteerd.

#Burnout #Time management #Leiderschap #Samenwerken #Stress #Management #Projectmanagement #En meer…