Vital by online personal training

Een online personal trainer geeft begeleiding op afstand via videobellen.

Online personal training op afstand via videobellen

Dankzij de online begeleiding van een personal trainer via videobellen kun jij waar, wanneer en hoe lang jij wilt trainen onder de begeleiding van een professional. Dankzij de videoverbinding kun je elkaar horen en zien en krijg je op afstand instructies, tips en adviezen. Persoonlijke begeleiding, maar dan in je eigen woonkamer, je favoriete park of in je achtertuin.

De voordelen van online personal training

  • PERSOONLIJKE ADVIES, TIPS EN INSTRUCTIES VIA VIDEOBELLEN
  • WAAR, WANNEER EN HOE LANG JIJ WILT SPORTEN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING

 

 

 

Onze Online personal trainer
partners

Toon alle op de kaart


Waarom online personal training?

In ons drukke bestaan willen we ook tijd vrijmaken om te sporten, maar soms past dit door de reisafstand van de sportschool net niet binnen je tijdschema. Dankzij online personal training kun je nu overal en wanneer jij wilt sporten onder professionele begeleiding via videobellen. Het enige dat je nodig hebt is internet en je smartphone of computer met camera.

Waarom begeleiding van een online personal trainer?

Voorkom blessure: Als je een oefening doet wil je geen blessure oplopen. Dankzij de sportcoach weet je zeker dat je de oefening goed doet. Hij vertelt je hoe het moet of doet het eerst voor. Zo voorkom je blessures en behaal je het beste resultaat.

Motivatie: Een personal trainer weet je te motiveren om nog net even iets meer je best te doen. Of om juist niet te ver te gaan waardoor je jouw motivatie verliest. Door de aanmoedigingen en adviezen wordt een work-out nog intensiever, maar ook leuker.

Persoonlijk advies: Elk lichaam is anders en iedereen heeft andere behoeften. De online personal trainer geeft je persoonlijk advies op basis van jouw lichaamsbouw, doelstellingen en wensen.