Vital by life coaching

Direct advies of een online consult van een life coach via live video bellen.

Online life coaching op afstand via videobellen

Wij geloven dat vitaliteit een combinatie is van voeding, beweging én mentale gezondheid. Life coaches kunnen je daarom op afstand coachen via videobellen. Of het nu gaat om problemen op het gebied van motivatie of omdat je ergens anders mee zit, life coaches kunnen je helpen om een betere versie van jezelf te worden.

De voordelen van online life coaching

  • DIRECT CONTACT VIA VIDEOBELLEN VOOR HULPVRAGEN
  • ER IS ALTIJD EEN LIFE COACH BESCHIKBAAR
  • VERTROUWELIJKE EN PROFESSIONELE BEGELEIDING

Onze Online life coaching
partners

Toon alle op de kaart


Je hoeft geen probleem te hebben om hulp te vragen aan een life coach. Veel professionals maken gebruik van de diensten van een life coach omdat ze iets aan of af willen leren. Of omdat ze altijd tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Veel voorkomende hulpvragen aan een life coach zijn:

  • Problemen met motivatie of discipline
  • Het gevoel hebben overspannen te raken of een burn-out te krijgen
  • Je (vaak) onzeker of niet gezien voelen
  • Moeite om snel contact te maken met anderen
  • Je tijd niet goed kunnen managen
  • Geen overzicht kunnen bewaken

Waarom hulp vragen aan een life coach?

Sommige mensen schamen zich om de hulp in te roepen van een life coach. Ze willen alles zelf oplossen en zien de hulp van een coach als zwakte. Wat kan een life coach wat ze zelf niet kunnen, vragen ze zich dan af. Of ze geloven dat coaching zweverig is. Als ze ergens over willen praten dan doen ze dat wel met goede vrienden.

Coaching is echter veel meer dan alleen praten en is helemaal niet zweverig. Een life coach beheerst de kunst om iemand uit te vragen op een manier waardoor er een werkelijke transformatie plaats kan vinden.

“Het doel van een life coach is om de volledige potentie van iemand te bevrijden”.

Net zoals een voetbal coach, hoeft een life coach niet te kunnen wat jij kunt. Tijdens de coaching onderzoekt de coach samen met jou waar je nog aan kunt werken om jezelf te verbeteren.

Je kunt bij een life coach terecht voor zakelijke coaching, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Per coach kun je op hun profiel zien waar ze in gespecialiseerd zijn.

Wat kun je verwachten van een life coach?

Er zal je nooit iets opgelegd worden. De coach werkt alleen aan jouw hulpvraag en als je die nog niet helemaal kunt verwoorden zal de coach je daar mee helpen. Door vragen en praktische tips of inzichten kun jij op je eigen manier en tempo groeien en aan jezelf werken.

Een coaching sessie begint meestal met een intake en daarna volgen 1 of meerdere sessies van een uur. Dit kan per coach en per hulpvraag verschillen.