Vitaliteit met online sportlessen

Op afstand fit en gezond blijven met de online sportlessen van BedrijfsFitnessOnline | Go-Vital.

Profiteer van lunch break sessions, of volg na je werk online groepslessen. Schrijf je in, volg ‘t online en blijf vitaal.

None at the moment

Elke dag gratis Lunch Break Sessions

Of het nu een break is tijdens de lunch of op een ander moment, doe mee, volg en blijf vitaal. Volg online diverse sportlessen van onze trainers, coaches en andere experts. Hierboven vind je een overzicht van de aankomende sportlessen, waaraan jij gratis kan deelnemen en interactie kan hebben met onze leraren. Of volg een reeds opgenomen online sportles en blijf vitaal. Alleen kan je dan geen vragen stellen, maar dat spreek redelijk voor zich – right?

Powered by BedrijfsFitnessOnline

De sportlessen die we je aanbieden zijn geheel gratis te volgen. Het enige wat we vragen is om je in te schrijven voor deze online sportlessen.
Door je in te schrijven kunnen we je per email reminders sturen, zodat je de les niet zult missen. Ook weten we op deze manier hoeveel deelnemers we mogen verwachten.

Hoe werken de online sportlessen?

Als je klikt op de les die je wilt volgen wordt je doorverwezen naar het Platform TheONE. Dat is onze partner die de live streaming voor ons verzorgt. Zij zullen je reminders mailen en helpen dat je op tijd bij de les aanwezig bent. 
Je kunt 5 minuten voordat de les begint al “naar binnen” en tijdens de les kun je vragen stellen door linksonder op het handje te klikken. Je mag wel maar 1 vraag per keer stellen, maar dat ontdek je snel genoeg. Zo blijft het overzichtelijk voor de trainer. En als de trainer je vraagt om in beeld te komen met je camera en microfoon, dan kan je ervoor kiezen om dat te doen – of juist niet.

Wij bieden:

  • Nooit meer zoeken naar een linkje in je mailbox. Ga naar go-vital.nl en je les staat overzichtelijk op datum online.
  • De online lessen zijn gratis en met een paar klikken schrijf jij je in.   
  • Je kunt de lessen op je smartphone of laptop volgen zonder iets te downloaden. 
  • Live interactie met de trainer als je vragen hebt. (De lessen zijn NIET vooraf opgenomen)
  • Na inschrijven ontvang je via email een agenda link, zodat de Lunch Break Session automatisch in je eigen kalender komt te staan.
  • 100% veilig en beschermd inschrijven en de sessie bijwonen.