Vital at
Titans Gym

DE FITNESSCLUB VAN LELYSTAD

Bij Titans Gym in Lelystad bieden we een dynamische en inclusieve fitnessomgeving voor mensen van alle fitnessniveaus. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis, bij ons voel je je direct thuis. Onze missie is om jou te ondersteunen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen, of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of spiermassa wilt opbouwen.

Fitness is niet alleen fysieke inspanning, het biedt ook tal van voordelen voor je mentale welzijn. Het vermindert stress, verbetert je humeur en vergroot je zelfvertrouwen.

Bij Titans Gym hebben we flexibele lidmaatschapsopties die aansluiten bij jouw levensstijl. Of je nu kiest voor een volledig lidmaatschap of een flexibel abonnement, wij zorgen ervoor dat je de beste waarde en service krijgt die je verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding te plannen. We kijken ernaar uit om je te helpen de beste versie van jezelf te worden en je te ondersteunen bij het bereiken van een gezonder en fitter leven.
Onze tarieven zijn ontworpen om betaalbaar en toegankelijk te zijn, zonder in te leveren op de kwaliteit en service die we bieden. Of je nu regelmatig wilt trainen, af en toe wilt langskomen of behoefte hebt aan extra begeleiding, we hebben een lidmaatschapsoptie die aan jouw wensen voldoet.

Bij Titans Gym geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom zijn er geen verborgen kosten of verrassingen bij onze tarieven. We bieden een duidelijk overzicht van onze tariefstructuren, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en welk lidmaatschap het beste bij jou past.
Basis lidmaatschap 12 maanden
€28,50 Per maand

Titans Gym

De Schans 19-20
8231 KM Lelystad
06-13668896
info@titansgym.nl
https://www.titansgym.nl/
Openingstijden:
maandag 07:00-23:00
dinsdag 07:00-23:00
woensdag 07:00-23:00
donderdag 07:00-23:00
vrijdag 07:00-23:00
zaterdag 09:00-21:00
zondag 09:00-21:00

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
Gratis Wifi
Voedingssupplementen
Online voedingsadvies
Online personal trainer
Fysieke personal trainer
Buikspieren
Boksen
Circuittraining