Vital at
Studio Neem Tijd

Tai Chi Qigong, Zhineng Qigong, Pilates, Body & Mind, Keep-F, Dance for Health,

Welkom bij Studio Neem Tijd Studio Neem Tijd biedt workshops en cursussen voor lichaam en geest in Grave. Ontspan bijvoorbeeld met Tai Chi of Zhi Neng, verbeter je kracht en conditie met Pilates en Body & Mind en breng je lichaam en geest in balans met een workshop Mindfulness. Maar ook workshops om beter te slapen, de rug te versoepelen of nekklachten te verminderen behoren tot ons aanbod. Het resultaat? Een gezonder lichaam en meer energie. Ook toe aan een eenmalige workshop, korte cursus of wekelijkse lessen? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Naast de lessen geeft Neem Tijd ook BOCAM therapie, waarbij principes uit de oosterse bewegingsleer, zoals ademhaling, ontspanning en massage worden ingezet voor uw gezondheid.
Kom eens 3 proeflessen proberen voor € 25,00
Pilates
€302,40 Per jaar
Tai Chi – Qi GongDe Chinese gezondheidsleer, met de naam Qi Gong, kent een geschiedenis van ruim 2000 jaar. Tot aan 1940 werd het vooral gedaan in kloosters en door de Chinese adel. Men doet het in parken en op pleinen voor ontspanning en een betere gezondheid.

Tai Chi Qigong
€347,40 Per jaar
Qi gong bestaat uit eenvoudige oefeningen die vloeiend op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd. Bij iedere beweging breng je de aandacht naar een naar een deel van je lichaam. Je doet het zelf en je leert met je geest energie, in de vorm van warmte, naar plaatsen in het lichaam te sturen.

Zhineng Qigong
€393,30 Per jaar
De cursus Zhi Neng Qigong bestaat uit wekelijkse lessen waarbij je door beweging leert te ontspannen en je energie te managen.

Studio Neem Tijd

St. Machutusweg 2
5364 RB Escharen
0486475563
info@studioneemtijd.nl
https://www.studioneemtijd.nl/
Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Aanwezige faciliteiten

Body and Mind
Online life coaching
Online personal trainer
Pilates
Yoga