Vital at
Sporting Club De Uitweg

Sporting Club De Uitweg

Een echte club/sportschool voor de buurt Rotterdam(Noord)/Hillegersberg-Schiebroek
"Je ontmoet elkaar hier"
Waarom? Wij zien het als onze missie om in de wijde omgeving meer mensen in beweging te krijgen en te houden. Ons doel is onze leden zichzelf te laten ontwikkelen en een betere versie van zichzelf worden, zowel fysiek als mentaal.

Hoe? Hier willen wij aan werken door een sportschool te zijn waar leden persoonlijke aandacht krijgen en waar resultaatgericht gewerkt wordt. Wij willen dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt en sporten leuk vindt. De omgeving is laagdrempelig en inspirerend.

Wat? Aan deze mensen bieden wij sport- en ontspanningsactiviteiten aan door middel van onze kernactiviteiten fitness, groepslessen en personal training. De pijlers waar we ons op richten zijn kracht, optimale conditie, gezond gewicht en wellness.
Bij ons kan je onbeperkt sporten met het gekozen abonnement of beter gezegd resultaat programma.

Onbeperkt betekent 7 dagen in de week sporten individueel, in groepsverband of onder leiding van je eigen fitness coach. Verder kan je na het sporten heerlijk genieten van onze bar/lounge gedeelte onder het genot van een bakje koffie, smoothie of eiwitshake en hebben gescheiden sauna voor dames en heren.
12 maanden onbeperkt
€69,95 Per maand
Bij ons kan je onbeperkt sporten met het gekozen abonnement of beter gezegd resultaat programma.Onbeperkt betekent 7 dagen in de week sporten individueel, in groepsverband of onder leiding van je eigen fitness coach.Betaling op de club eenmalig voor intake €69,00.
  • Onbeperkt 7 dagen in de week individueel sporten of in groepsverband, trainen onder begeleiding van je eigen fitness coach.
  • Bar/lounge gedeelte en Sauna gescheiden voor dames en heren. Trainen op de meest geavanceerde apparatuur van Technogym o.a. BIOSTRENGTH en SKILL RUN Bootcamp.
  • Bij de startkosten krijg je het volgende:
  • * TGS sleutel om binnen te komen (toegangspas);
  • * Aansluiting op MYWELLNESS app met toegang tot meer dan 100 ON DEMAND filmpjes, LIVESTREAM lessen van onze club (7 stream lessen per week), TRACKING van buiten activiteiten, Persoonlijke trainingskaart en reserveren groepslessen;
  • * 4 weken kosteloos voedingsplan via VYTAL;
  • * 1e intake (helder maken doelen, motivatie, testen & meten en opstellen programma)
  • * 1x Personal Training sessie voor uitvoer programma.
Meer info
12 maanden abonnement 1x per week
€59,95 Per maand

Sporting Club De Uitweg

Uitweg 11
3051 JP Rotterdam
0104180947
info@sportingclubdeuitweg.nl
http://www.sportingclubdeuitweg.nl
Openingstijden:
maandag 08:30-22:00
dinsdag 07:00-22:00
woensdag 08:30-22:00
donderdag 07:00-22:00
vrijdag 08:30-22:00
zaterdag 08:30-15:00
zondag 08:30-15:00

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Live Groepslessen
Funxtion
Gratis Wifi
Voedingssupplementen
Fysieke personal trainer
BODYPUMP™
Buikspieren
Boksen
Pilates
Spinning
Yoga
Zumba
Sauna
Zonnebank
Fysiotherapie