Vital at
SportCity.

Een sportschool waar je je thuis kunt voelen, dat is SportCity.

Een sportschool waar je je thuis kunt voelen, dat is SportCity. Het maakt niet uit wat voor sporter je bent: iemand die gezelligheid zoekt tijdens het bewegen, een doorgewinterde sporter met een duidelijk doel voor ogen, of een startende sporter die een helpende hand nodig heeft om de eerste stap te zetten. Wij zijn er om je sportwensen vorm te geven en je sportdoelen te bereiken. Samen zorgen wij voor je ideale sportieve leefstijl, zodat je je thuis voelt.

Vrijheid in je portemonnee én sportgewoontes
We verlagen graag de drempel om te gaan sporten. Daarom heb je bij ons de vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe je sport. En dat ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen, bekijk onze abonnementen maar eens. Geen addertjes onder het gras, het is simpel: wij staan voor jou en je sportdoel klaar. Zowel tijdens het sporten, als na het sporten.

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.
City One SCV
€27,99 Per 4 weken
Onbeperkt fitness en groepstrainingen in de gekozen SportCity locatie. All in abonnement. De sportschool hanteert tarieven per 4 weken. Deze zijn omgerekend in maandtarieven. De korting die de sportschool biedt bij een jaar abonnement, is hierin meegenomen.
  • Onbeperkt sporten
  • Introductieprogramma
  • SportCity app: persoonlijke trainingsschema’s en (Les Mills) work-outs voor thuis én in de club.
  • Groepstraining altijd onder begeleiding: Live Groepslessen en Small Group-Trainingen
Meer info
City Plus SCV
€29,99 Per 4 weken
Onbeperkt fitness en groepstrainingen in alle SportCity locaties. All in abonnement. De sportschool hanteert tarieven per 4 weken. Deze zijn omgerekend in maandtarieven. De korting die de sportschool biedt bij een jaar abonnement, is hierin meegenomen.

SportCity. SportCity Amsterdam RAI

Europaboulevard 3
1079 PC Amsterdam
085-3012400
https://www.sportcity.nl/amsterdam/rai
Openingstijden:
maandag 07:00-23:00
dinsdag 07:00-23:00
woensdag 07:00-23:00
donderdag 07:00-23:00
vrijdag 07:00-23:00
zaterdag 09:00-16:00
zondag 09:00-16:00

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Crossfit
Fitness faciliteiten, zelfstandig
RPM
Funxtion
Horeca gelegenheid
Fysieke personal trainer
Buikspieren
Boksen
Bootcamp
Squash
Zonnebank
Vrij zwemmen