Vital at
ProActief

In vorm op jouw manier. Fitness Personal Training CrossFit Pilates Yoga Zumba

ProActief is de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.
Onze fysiotherapie praktijk in Almere is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist. Je kunt altijd binnen een werkdag bij ons terecht voor fysiotherapie.
CrossFit is niet zomaar een sport, het is een leefstijl. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.
Leefstijlbegeleiding

Voor al onze leden is er het Leefstijlplan. Het Leefstijlplan is door ProActief ontwikkeld en gebaseerd op bestaande trainingsprincipes. Allereerst worden basismetingen verricht om onder andere jouw conditie, lenigheid en kracht te meten. De personal trainers van ProActief gaan met jou in gesprek om een trainingsschema op te stellen, waarbij naar jouw eigen doelstelling gewerkt kan worden. Voor sommige leden ligt de nadruk op het verbeteren van de kracht of conditie, bij anderen staat gewichtsreductie centraal. Het trainingsschema is uniek en richt zich op dat wat jij belangrijk vindt. Wekelijks wordt je één op één begeleid in het uitvoeren van jouw persoonlijke schema of het afnemen van testen. Het Leefstijlplan biedt de leidraad voor het werken aan jouw gezondheid. Tussentijds worden testen herhaald om de voortgang in kaart te brengen of jouw trainingsschema te optimaliseren.Wat is Personal Training?

Tijdens een personal training krijg je 30 minuten 1 op 1 begeleiding van een fitnessinstructeur. Tijdens de training leer je nieuwe oefeningen, verbeter je jouw techniek, neem je een nieuw trainingsschema door of evalueer je jouw vorderingen. De training biedt jou de gelegenheid vragen te stellen over jouw trainingen, voeding of herstel.
Kosten Personal traning

Personal Training bij ProActief is inbegrepen in jouw maandelijkse lidmaatschapskosten. Met een lidmaatschap bij ProActief mag je wekelijks één afspraak maken met een fitnessinstructeur.
Persoonlijk trainingsschema

Een op maat gemaakt trainingsschema helpt jou om jouw doelstellingen te behalen. De fitnessinstructeur neemt alle oefeningen met je door, zodat je op een veilige manier zelfstandig kunt trainen.
Bedrijfsfitnesslidmaatschap
€38,50 Per maand
Bedrijfsfitness
  • lidmaatschap inclusief 30 min personal training / week en onbeperkt deeklname aan crossfitlessen
Meer info

ProActief

Trekweg 51
1338GA Almere
0367115381
info@proactief-almere.nl
https://proactief-almere.nl
Openingstijden:
maandag 07:30-22:00
dinsdag 07:30-22:00
woensdag 07:30-22:00
donderdag 07:30-22:00
vrijdag 07:30-22:00
zaterdag 09:00-15:00
zondag 09:00-15:00

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Crossfit
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
RPM
Live Groepslessen
Funxtion
Body and Mind
Gratis Wifi
Horeca gelegenheid
Sportwinkel
Voedingssupplementen
Fysieke personal trainer
Buikspieren
Boksen
Bootcamp
Pilates
Spinning
Yoga
Zumba
Massage
Sauna
Fysiotherapie