Vital at
Medifit-Healthclub

Vrije fitness en groot aanbod groepslessen met begeleiding, fysiotherapie.

Bij Medifit-Healthclub kun je op een verantwoorde en gezellige wijze diverse bewegingsprogramma’s volgen. Je zult er de persoonlijke aandacht en professionele begeleiding vinden die je nodig hebt om jouw doelen te behalen.
Je start bij aanvang van het lidmaatschap met een uitgebreide intake om jouw klantenkaart compleet te maken en jouw doelstelling juist te formuleren. Je krijgt een vaste coach toegewezen die verantwoordelijk is voor jou en ervoor moet zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen en je ook wekelijks onze club blijft bezoeken. Tevens zal hij met jou de hele intake gaan plannen en je regelmatig oproepen om evaluaties te doen. Ons advies; maak deze afspraken ook echt!
Zelfs met het basis abonnement kun je al gebruik maken van het volledige aanbod van activiteiten inclusief begeleiding. Groepslessen zoals Bodypump, yoga, BBB en Spinning of juist individuele training in de hypermoderne fitnessruimte. Wat betreft de ontspanning kun je jezelf lekker terugtrekken met een tijdschrift en een bakje koffie in onze gezellige lounge. Gebruik ook gerust onze sauna en zonnestudio, alles is inbegrepen zonder extra kosten, onbeperkt gemak naast onbeperkte mogelijkheden dus! Wanneer het roer echt om moet en je wil afslanken en/of fitter en gezonder worden kun je upgraden met een Benfit leefstijl traject of Personal training sessies. Medifit geeft garanties m.b.t. de resultaten die je dan zal gaan behalen, doe gerust eens een proefsessie!
Om het juiste start- en belastbaarheidsniveau niet door schattingen maar directe metingen te bepalen kunt u een gezondheidscheck ondergaan. Deze uitgebreide test geeft jou en de trainer de juiste informatie om tot een goed advies en sportprogramma te komen (wij meten o.a. bloeddruk, uithoudingsvermogen, glucosegehalte, vetpercentage, BMI en cholesterol). Vraag gerust eens om meer informatie aan een medewerker.
Een uitstapje van fitness naar een groepsles of juist andersom is voor iedereen een aanrader. Van ons Spinning concept (SPIVI) krijgt iedereen zin om te fietsen, lekker op je eigen niveau en zeer motiverend, probeer maar eens uit! Het trainen in de vrije fitnessruimte doe je met behulp van de wellnesskey, een sleutelvormige usb stick waarop jouw volledige trainingsschema staat geprogrammeerd. Toestellen weten precies wat jij moet doen en slaan alles op wat je gedaan hebt. Voor onze trainers ideaal om jou op de voet te volgen en bij te sturen, ook als jij er niet bent.
Door het jaar heen worden er allerlei activiteiten georganiseerd; leden-B BQ, sinterklaasviering, buitensportactiviteiten, spinningmarathon en natuurlijk een kerstborrel, kortom te veel om op te noemen maar zeker de moeite waard om deel te nemen, kom je ook?!
1x per week
Onbeperkt
Abonnement 12 maanden 1 per week sporten
€48,90 Per maand
Met het 1 x per week abonnement kunt u 1 maal per week komen sporten. wanneer u een les gemist heeft kunt u deze op verzoek inhalen.
Abonnement 12 maanden onbeperkt sporten
€68,90 Per maand
onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten!
Abonnement 12 maanden onbeperkt sporten inclusief BioCircuit
€78,90 Per maand
onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten inclusief BioCircuit!

Medifit-Healthclub

james wattlaan 9
5151dp drunen
0416-316105
administratie@medifit-healthclub.nl
https://medifit-healthclub.nl/
Openingstijden:
maandag 07:00-22:00
dinsdag 07:00-22:00
woensdag 07:00-22:00
donderdag 07:00-22:00
vrijdag 07:00-21:00
zaterdag 08:00-13:00
zondag 08:00-13:00

Aanwezige faciliteiten

Online sportlessen
Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
Live Groepslessen
Funxtion
Body and Mind
Gratis Wifi
Horeca gelegenheid
Online life coaching
Online voedingsadvies
Fysieke personal trainer
BodyBalance
BODYPUMP™
Buikspieren
BodyShape
Boksen
Bootcamp
Circuittraining
Hardloop training
Pilates
Spinning
Yoga
Zumba
Sauna
Zonnebank
Aquarobics / Aquafit
Vrij zwemmen
Fysiotherapie