Vital at
Infraligne

Unieke methode om mensen te inspireren tot een blijvend fitter en gezonder leven

Infraligne heeft zich tot doel gesteld om klanten te begeleiden op vlak van afslanken, versteviging, plaatselijk het figuur te corrigeren, een algemeen fitter en energierijker gevoel te creëren, en dit op een medisch verantwoorde manier.

Infraligne werkt rond 3 pijlers: beweging, gezonde voeding en goed voelen.

De beweging in een unieke infraroodcabine: 2 x per week 30 minuten spier verstevigende oefeningen doen in de infraroodcabine onder professionele begeleiding van een bewegingscoach.
Gezonde voeding: er wordt een voedingsadvies gegeven door een diëtiste. Er wordt rekening gehouden met de huidige eetgewoonten van de klant.
Er worden geen voedingsgroepen geweerd, er worden geen beperkingen opgelegd.
We werken op een gezonde manier en mét een lange termijnvisie.
Goed voelen: gezonder leven = je beter in je vel voelen = groter zelfvertrouwen = beter zelfbeeld = meer mentale kracht, daarna volgt het figuur vanzelf.
Zo krijg je een evenwicht tussen gezonde voeding en bewegen.
Aan de hand van een nauwkeurige lichaamsmeting wordt bepaald welk resultaat voor jouw figuur haalbaar is. Infraligne maakt gebruik van een professionele weegschaal die ook vetpercentage, spiermassa en visceraal vet meet. Na deze afspraak weet je exact hoeveel beurten of welk abonnement je nodig hebt om je streefdoel te bereiken.

Infraligne Waalwijk

Molenvlietstraat 1
5142 EL Waalwijk
0416/334833
waalwijk@infraligne.nl
https://www.infraligne.nl
Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Aanwezige faciliteiten

Trainingsschema’s
Live Groepslessen
Fysieke personal trainer
Buikspieren